Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RISUJA JA RUUSUJA SEKÄ MUITA JUTTUJA


Haluatko kertoa jonkun mukavan tarinan tai ottaako joku asia päähän, haluatko kiittää jotakuta….., lähetä meille asiasi niin julkaisemme sen muidenkin tietoon.

***********************************************************************

Kiitos kirpputori-ilmoituksesta. Mukavaa tietää, että kyläläiset jaksavat panostaa yhteisten tapahtumien eteen. Nähdään 7.10

Anna Maija Nupponen

************************************************************

Kiitokset on pitänyt laittaa jo viikkoja sitten, mutta tämä muisti...Kiitokset kuuluu hienon Rompetorin järjestäjille ja talkoolaisille, olipa upea tapahtuma ja kivasti saatu levittäydyttyä myös tehtaan puolelle puistoon. Ruokapöydät esimerkiksi puistossa houkutteli kyllä ruokailemaan ja sen taisi kyllä paistokojun talkoolaiset tuntea selkänahassaan ja jaloissaan. Kiitos kun jaksoitte! Priima, rakastettava kylä, josta me tyhjäntoimittajatkin olemme ylpeitä.

 Riitta Timonen

*************************************************************** 

Ruusuja tarjolla :)
Vietimme perjantaina 3.6.16 tyttäremme Jasmin Koposen ammattiinvalmistujaisjuhlia Seuralassa, juhlapaikka oli meille paras eli kaikin puolin tosi hyvä. Astiat riittivät ja muutenkin sää suosi ja juhlat onnistuivat, kaikki kutsutut ihanat saapuivat lahjoineen/ ruusuineen paikalle.

Sukua oli vauvasta vaariin ja kaikki kaverit ja ystävät juhlivat vielä pilkkuun asti, iäkkämpi väki luovutti jo aikaisemmin. Kokkaukset onnistuivat äidin ja kahden tyttären värkkääminä, ainoastaan täyte- ja voileipäkakut tulivat tilauksesta ( saivat erityskiitokset, nam) ne olikin sydämellä tehtyjä niinkuin koko juhla, olihan nuorin tyttäreni valmistunut ammattiin, sitä sopii juhlia ihan kunnolla.

Iso kiitos sinulle Sirkkis, saimme valmistella jo edellisenä päivänä ja juhlien jälkeen siivoilla rauhassa seuraavana päivänä :)

Hyvää kesää kaikille t. Anne Tiainen

*************************************************

  

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.