Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sorsakosken eläkeläiset ry

1. Johtokunta 1.1.2023:
Pj Jouko Niskanen, sihteeri Raili Konttinen, jäsenet Reijo Arovaara, Martti Pitkänen, Seija Pitkänen, Eija Varis ja Jouko Varis.


2.  Toimipaikkamme on entinen Hackmanin tehtaan ruokala Sorsakosken keskustassa. Kiinteistö remontoitiin täysin keväällä 2017, samalla nimeksi tuli Koskentupa. Rakennuksessa on suuri, kotoisa sali, jossa voi järjestää juhlia 60 - 80 hengelle. Keittiö on kokonaan uusittu kodinkoneita myöten. Lisäksi talossa on useita pienempiä huoneita esim. kokousten pitämiseen. Miesten puutyötä varten on oma verstashuone, jossa on useita työkoneita. Koskentupa tietoineen on mukana Pohjois-Savon Kylien julkaisemassa nettisivustossa .


3. Toiminta
Viikottain :

- Maanantai klo13.00 Naisten käsityö- ja askartelukerho, Miesten puutyökerho,
- Keskiviikkoilta Sorsakosken soittokunnan harjoitukset.
Kerran kuukaudessa: Sunnuntai klo 13.00 Leppävirran srk:n jumalanpalvelus.
Lisäksi järjestämme vuosittain mm. äitien- ja isänpäiväjuhlat, joulujuhlan, lohisoppatapahtuman, syntymäpäiväjuhlan tasavuosia täyttäville jäsenille sekä keväisin pilkkikilpailut. Pyrimme toimimaan mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä Sorsakosken kyläyhdistyksen kanssa.
Niskaharjun lavalla tanssitaan kesäisin 15 lauantaina kesäkuusta alkaen. Teemme myös teatteri- ja konserttimatkoja vuosittain.


4. Tilojen ja huoneistojen vuokraus
Koskentuvan tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille. Salin vuokra on 100 €/vrk, johon sisältyy keittiön käyttö kahvi- ja ruoka-astioineen. Kaunis sali soveltuu hyvin esim. erilaisten perhejuhlien viettoon. Pienemmissä huoneissa onnistuvat 8 - 10 hengen kokoukset. Kokoustilojen vuokra on 30 €/krt. Koskentuvan vuokrausasioissa yhteyshenkilömme on Eija Varis, puh. +358 503 583 055.
Sorsakosken Eläkeläisillä on myös vuokrattavana rivitaloasuntoja, sekä pysyviä asuntoja että huoneistoja tilapäiskäyttöön. Tilapäiskäyttöön vuokrattavat huoneistot ovat kalustettuja. Yhteyshenkilömme huoneistovuokrauksessa Raili Lappi, puh. +358 405 618 273.
Tervetuloa mukaan toimintaamme!